Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 140

Wątek: Błędy w grze !!!

  1. #21
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Opisy meczowe sa przerabiane .

  2. #22

  3. #23
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Zgłoszone.Mam pytanie tak samo jest z ustawieniem składu np.w meczach towarzyskich i pucharach czy tylko w lidze.

  4. #24
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Pytanie ; Skład masz ustawiony jak to zrobiłeś?
    http://www.onlinefootballmanager.pl/...hp?teamid=6851

  5. #25
    Początkujący Awatar MrVigi
    Dołączył
    02.02.2013
    Posty
    7
    Tak w towarzyskich i innych jest tak samo, ten błąd zrobił się gdzieś w 2 po 2 kolejce więc już wcześniej skład był ustawiony .

  6. #26
    Mam taki problem od kilku kolejek jak zapisuje skład na jakikolwiek mecz to znika górne menu i na dole pojawia sie biały pas

    Daje screena może ktoś też ma taki problem







    Nie wiem czy to wina przegladarki, ale wczesniej nic takiego nie było
    Ostatnio edytowane przez asasin920 ; 05.02.2013 o 16:26

  7. #27
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Najpierw zobacz tak jak napisałeś na innej przeglądarce jesli będzie ok napisz jeśli nie będziemy zgłaszać .

  8. #28
    To jednak wina przeglądarki pobrałem firefoxa i na nim działa bez problemu

    Może ktoś jednak wie o co chodzi bo jakoś już sie przyzwyczaiłem do chroma

  9. #29
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Zobacz czy nie masz włączonej jakiejś blokady stron .

  10. #30
    Senior Awatar misyogixd
    Dołączył
    30.12.2012
    Przegląda
    Chodel/Siewalka
    Posty
    263
    Ja gram na najnowszej wersji chroma i działa bez zarzutu.

  11. #31
    Początkujący Awatar MrVigi
    Dołączył
    02.02.2013
    Posty
    7
    Wielkie za pomoc

  12. #32
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Masz juz ok.Jaka była przyczyna ?

  13. #33
    Początkujący
    Dołączył
    16.07.2012
    Posty
    5

    Czerwona kartka za nic!!!

    Spira Jasik Czerwona kartka za mecz ligowy z która drużyną >???? W ostatniej kolejce dostał żółtą???........... Mecz FC KOPACZE VS FC SOBIENIE JEZIORY 4-1 Pozdrawiam i proszę o sprawdzenie bo on dostał żółtą!!!!!!!!!!!!!!!

    Pozdrawiam ps 3.liga A

  14. #34
    To była jego piąta żółta dlatego nie bedzie grał w nastepnej kolejce

  15. #35
    Początkujący
    Dołączył
    16.07.2012
    Posty
    5

    yy ze co??

    Cytat Zamieszczone przez asasin920 Zobacz posta
    To była jego piąta żółta dlatego nie bedzie grał w nastepnej kolejce

    A gdzie to jest zapisane?? Mi widnieje że dostał czerwoną i tyle nic nie ma napisane że został zawieszony z powodu żółtych kartek.... Nie powinno być to poprawione ???............. Bo tak nie raz nie wiadomo za co i jak...

  16. #36
    Cytat Zamieszczone przez Smeeg Zobacz posta
    A gdzie to jest zapisane?? Mi widnieje że dostał czerwoną i tyle nic nie ma napisane że został zawieszony z powodu żółtych kartek.... Nie powinno być to poprawione ???............. Bo tak nie raz nie wiadomo za co i jak...
    Drużyna -> bilans graczy -> żółte/czerwone kartki
    Gracz po 5. żółtej kartce pauzuje w lidze

  17. #37
    Świecąca się przy zawodniku czerwona kartka oznacza, że pauzuje on za kartki. Niekoniecznie musiał dostać czerwoną.

  18. #38
    Początkujący
    Dołączył
    11.02.2013
    Posty
    17

    WITAM

    MAM NASTĘPUJĄCY PROBLEM.

    GDY CHCE KUPIĆ NOWEGO ZAWODNIKA Z RYNKU AMATORÓW WYSKAKUJE MI INFORMACJA ,,Twoja kadra jest za duża byś mógł przyjmować kolejnych graczy amatorów (maks. 25 graczy).
    Innych zawodników możesz kupić na rynku transferowym!''


    POMIMO IŻ MOJA KADRA NIE WLICZAJĄC CZTERECH GRACZY ZWOLNIONYCH I SZEŚCIU KTÓRYCH LICYTUJE NA RYNKU TRANSFEROWYM LICZY 20 GRACZY.


    http://speedy.sh/u8dVZ/OFM1.jpg
    Ostatnio edytowane przez wojtek5589 ; 14.02.2013 o 10:36

  19. #39
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,191
    Zgłoszone czakamy na odp.

  20. #40
    Senior
    Dołączył
    01.12.2012
    Przegląda
    Można poznać po nazwie .
    Posty
    299
    no niestety , to tylko jest napisane . Naprawde możesz mieć 17 amatorów ...



    by jurgenovsky

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •