Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Czerwona kartka ile pauzuje?

  1. #1

    Czerwona kartka ile pauzuje?

    Mam pytanie ile meczy pauzuje zawodnik który dostał czerwoną kartke?

  2. #2
    Moderator
    Dołączył
    27.05.2012
    Przegląda
    Wuppertal
    Posty
    838
    Jezeli masz zawodnika z czerwona kartka to jest to widoczne.
    Podpunkt Druzyna...widzisz caly sklad..Widzisz przy zawodniku czerwona kartke a na kartce cyfra oznaczajaca pauze zawodnika.

  3. #3
    Tak, tylko problem polega w tym że mój zawodnik po dostaniu czerwonej kartki pauzuje 3 kolejki. Nie powinien 2? (nie liczę meczu w którym dostał kartkę).

  4. #4
    Moderator
    Dołączył
    27.05.2012
    Przegląda
    Wuppertal
    Posty
    838
    ....otrzymuje czerwoną kartkę za podcięcie przeciwnika od tyłu ... hmmm 3 kolejki to za malo

    Ogolnie jest tak ze zawodnik moze pauzowac miedzy 1(kolejka ) a 5 dni za czerwona kartke...
    Ostatnio edytowane przez Vam ; 07.02.2014 o 15:29

  5. #5
    Z tego co ja zauwarzyłem to jeśli zawadnik dostaje dwie żółte kartki w meczu, lub na koncie nazbiera mu się za dużo żółtych kartoników- pauzuje jeden mecz.
    Jeśli zrobi coś brzydkiego i dostanie od razu czerwoną kartkę- pauzuje 3 kolejne mecze.
    Nie spotkałem się z tym, by zawodnik był niedostępny przez 5 meczy- może się zdaża w jakiejś dziwnej nie za częstej sytuacji ale mi się taka nie przytrafiła więc się nie wypowiadam.

    Pauzowanie od 1 do 5 kolejek dotyczy się na pewno KONTUZJI. Czas trwania kontuzji jest losowy.

  6. #6
    Moderator
    Dołączył
    27.05.2012
    Przegląda
    Wuppertal
    Posty
    838
    Mecze ligowe i towarzyskie .

    Jezeli zawodnik dostaje czerwona karte od razu system gry narzuci mu kare miedzy jednym meczem lub 5 meczy pauzy
    Za zolta -czerwona kartke---1 dzien pauzy
    po 5 zoltych --1 dzien pauzy

    Puchary ,FunCup

    Czerwona ----1-5 dni pauzy
    Zolta-czerwona --1 dzien pauzy
    po 3 zoltej---- 1 dzien pauzy


    Informacje wziete z niemieckiego forum ...

    http://www.ofm-forum.de/showthread.p...nd-rote-Karten
    Ostatnio edytowane przez Vam ; 08.02.2014 o 15:42

  7. #7
    O proszę- nie wiedziałem o tym. Może dlatego że nigdy nie zdarzyło mi się, by zawodnik pauzował dłużej niż 3 dni. Przepraszam za wprowadzanie w błąd w takim razie

  8. #8
    Menadżer Awatar dr.puniszman
    Dołączył
    09.04.2012
    Przegląda
    Legnica
    Posty
    447
    ja dostałem czerwoną w fun cup w niewiastach a na 2 dzien grałem innego FC (audi) i tam nie mogłem wystawić zawodnika zamiast w następny dzień w niewiastach... Ale wiem że to ciężkie do ogarnięcia - mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi


    Wysłane z mojej noki 3310 za pomocą SMS`A

  9. #9
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,190
    Jak mogłeś być zarejestrowany w dwóch FUN Cups na raz jest to niemożliwe w tym samym czasie możesz rozgrywać tylko jeden?
    Chyba że źle napisałeś i jeden się zakończył i potem już od razu grałeś drugi i ta kartka przeszła tak ?
    Ostatnio edytowane przez sniki26 ; 08.02.2014 o 21:34

  10. #10
    Menadżer Awatar dr.puniszman
    Dołączył
    09.04.2012
    Przegląda
    Legnica
    Posty
    447
    gram FC audi i zdobywcy niewiasty, są tak ustawione mecze że rozgrywają sie co 2 dzień raz audi raz niewiasty, i jesli dostalem czerwoną kartkę w meczu audi to na 2 dzień w czasie FC niewiasty zawodnik był pauzowany. Mam nadzieje że wyraziłem sie jasno, a lepiej by było żeby ta czerwona kartka dotyczyła fc audi a nie niewiast

    tutaj była czerwona http://www.onlinefootballmanager.pl/...pielart=funcup w niewiastach
    a tutaj zawodnik miał pauze http://www.onlinefootballmanager.pl/...pielart=funcup w audi .

    natomiast w niewiastach już nie mam czerwonej...
    Ostatnio edytowane przez dr.puniszman ; 08.02.2014 o 22:12


    Wysłane z mojej noki 3310 za pomocą SMS`A

  11. #11
    Board-Admin Awatar sniki26
    Dołączył
    09.05.2012
    Posty
    2,190
    Z tego wynika że w taki przypadku kartka jest egzekwowana natychmiast w następnym meczy w FUN Cups (ogólnie jest to ciekawe i znowu pierwszy przypadek w OFM polska uczymy się zasad cały czas)

  12. #12
    Pierwszy? Ja ciągle mam braki w składzie w drugim FunCupie bo w pierwszym łapię zazwyczaj dużo kartek i się to sumuje i bezczelnie przełazi na nowy FunCup- jak dla mnie to bez sensu, co ma jeden cup do drugiego? Jak dla mnie jest to do poprawki ;P

  13. #13
    Moderator
    Dołączył
    27.05.2012
    Przegląda
    Wuppertal
    Posty
    838
    @Csaris

    Ty masz przerwe miedzy jednym a drugim FunCup..

    To co napisal dr.puniszman jest troche inaczej . Aktualnie nie ma przerwy miedzy dwoma FunCup .System tylko wie ze zawodnik znajduje sie jeszcze w danej rozgrywce czyli w FunCup ale nie uwzglednia ze to dwa inne FunCupy..

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •